• Telefon za porudžbine: +381 62 242021
  • Pon - Sub: 9:00 - 17:00

Bioled je počeo 1991. godine kao porodična manufaktura pekarskih proizvoda, a onda je rešio da uđe u svet poslastičarstva i ostavi u njemu svoj trag. Od tada raste i razvija se naše slatko carstvo. Za protekle tri decenije, izradili smo konkurentnu poziciju na tržištu, stekli poverenje velikog broja kupaca i postali sinonim za proizvode vrhunskog kvaliteta, koji se mogu naći u preko 1.000 maloprodajnih objekata širom Srbije.

NAŠA PRIČA

Kada smo započeli proizvodnju zaleđenih torti, to je bila nadogradnja osnovnog biznisa.

Vremenom je potražnja za našim proizvodima rasla, a sa njom i naše ambicije.

Putujući i usavršavajući se, želeli smo da napravimo brend koji će pomeriti granice onoga što je već dostupno, a koji će negovati poslastičarsku tradiciju.

Nadahuti maštom i inspirisani novim, originalnim trendovima, ekspertmentisali smo sa tehnikama pripreme, dekoracije i pakovanja torti i kolača. Istovremeno smo razumeli da bez efikasnog sistema nema efikasnog posla, te smo svoje pogone opremili najsavremenijom tehnologijom. Zahvaljujući stalnim inovacijama, naša mala radionica je porasla u veliku proizvodnju. Ali svoje vrednosti nije zaboravila.

Verovali smo, i verujemo, da je preduslov za uspeh - konzistentan kvalitet. To je ono što je najbitnije, što nas čini prepoznatljivim. I to je ono što garantujemo svojim kupcima, čije poverenje nam je na prvom mestu.

bg-image

KAKO RADIMO

Sa pažnjom i ljubavlju, uz poštovanje strogih higijenskih standarda, izrađujemo kvalitetne proizvode autentičnog ukusa: lagane i osvežavajuće ledene torte, kremaste museve, francuske makarone i mafine raznih punjenja, sladoled i preko 30 vrsta sitnih kolača.

Naš recept za uspeh u svetu hrane je:

Proveren kvalitet. Prava jaja, 100% voćni krem, svež maslac i slatka pavlaka - samo najkvalitetniji, prirodni sastojci.

Bez prečica. U proizvodnji ne koristimo gotove smese, prahove ili filove za tortu.

Bez stresa. Ali zaista. Organizujemo konsultacije, pretačemo vaše ideje u stvarnost i uvek isporučujemo na vreme.

Najbolje od oba sveta. Svaka Bioled kreacija ima za cilj da vas svojim ukusom i svojom estetikom prenese u svet premium deserta, koji spaja poslastičarsku tradiciju i nove, originalne recepture. Asortiman naših proizvoda možete da pogledate u online shopu.

HACCP - Naše poslovanje je usklađeno sa međunarodnim HACCP standardom, koji garantuje bezbednost proizvoda.

peca

NAŠ TIM

Kao druga generacija koja nastavlja porodični posao, znamo da se napreduje samo angažovanim radom.

Zbog toga se stalno usavršavamo, posećujemo poslastičarske seminare, učimo od najboljih majstora. I, naravno, zapošljavamo najbolje ljude, koji dele našu posvećenost kvalitetu. Svako od njih, od poslastičara i dekoratora preko prodaje i dostave, je zaslužan za uspeh Bioled brenda.